E-mailservice en app

Informatie over de e-mailservice en app voor actuele bekendmakingen.

De bekendmakingen die de gemeente wekelijks in huis-aan-huiskrant Da’s Mooi publiceert, kunt u ook per e-mail ontvangen óf bekijken in een app. Deze service van de overheid heet 'Over uw buurt'. Op de site staan drie manieren waarop u actuele bekendmakingen kunt zoeken óf ontvangen.

Abonnement op de e-mailservice

Met de e-mailservice  ontvangt u per mail, besluiten en andere berichten die via Overheid.nl gepubliceerd zijn. Berichten van bijvoorbeeld gemeente, provincie en waterschap. U voert de postcode, het huisnummer én de straal rondom het adres in, waarover u geïnformeerd wilt blijven. U kunt ook het type bericht instellen (bijvoorbeeld bestemmingsplannen) én van welke organisatie(s) u berichten wilt ontvangen.

Download de app 'Over uw buurt'

De app 'Over uw buurt'  is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows. U voert een plaats of postcode in en ziet in één oogopslag op een kaart, of er actuele bekendmakingen in het gebied gelden. Die kunt u aanklikken. Ook voor de app geldt, dat u niet alleen bekendmakingen van de gemeente ziet, maar ook van bijvoorbeeld provincie en waterschap.

Direct zoeken op overheid.nl

U kunt ook direct zoeken op de website van Overheid.nl  naar actuele bekendmakingen. U voert een postcode en straal rond dat de postcode in, en de actuele bekendmakingen van bijvoorbeeld gemeente, provincie en waterschap komen tevoorschijn.