Nieuw in Westerveld: ID-tafel voor ondersteuning bij initiatieven

Inwoners, verenigingen, stichtingen en werkgroepen met een idee of initiatief op het gebied van o.a. gezondheid, sport, cultuur en leefbaarheid kunnen bij de ID-tafel terecht voor ondersteuning. Een initiatief kan al volledig uitgewerkt zijn, nog in de kinderschoenen staan of zich ergens daartussenin bevinden. De ID-tafel kan ondersteunen met kennis, advies, netwerken, budget en/of andere middelen.

Westervelder gemeenschapskracht vergroten

De ID-tafel heeft tot doel om de Westervelder gemeenschapskracht op verschillende wijze te vergroten. Door kennis uit te wisselen, lokale experts in te zetten, inwoners en partijen die elkaar met ideeën of activiteiten kunnen versterken te verbinden, door praktische hulpinzet, (deel)financiering en andere ondersteuningsvormen. Daarmee biedt de ID-tafel meer dan een subsidieloket. Samen vormen we een lokaal netwerk waar de gemeenschapskracht centraal staat en waar financiële middelen slechts een onderdeel zijn. 

Westerveldverbonden.nu

Op Westerveldverbonden.nu staat meer informatie over de ID-tafel en het aanvraagformulier. De site biedt een goed overzicht hoe wonen, zorg en welzijn in Westerveld geregeld zijn en organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in het dorp en buurt. 

Plaatje id tafel