Nieuwe website gemeente Westerveld: fris en gemakkelijk in gebruik

Gemeente Westerveld heeft een nieuwe website. Hiermee is de gemeente klaar om haar inwoners en ondernemers nog beter van dienst te zijn met een digitale omgeving die zowel informatief als behulpzaam is.

De vernieuwde website is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dankzij de thematische navigatie en de frisse en eigentijdse vormgeving vinden inwoners en ondernemers snel en makkelijk informatie die zij nodig hebben en zien ze snel over welke thema’s informatie te vinden is.  

Handige informatie en subsidies

Of het nu gaat om het aanvragen van een nieuw paspoort of rijbewijs of het melden van een evenement, de website maakt het nog eenvoudiger om gemeentelijke zaken online te regelen. 

Ook is er handige informatie te vinden, zoals energiebespaartips, hulp bij geldzaken en een overzicht met beschikbare subsidies op het gebied van sport en bewegen, leefbaarheid, kunst en cultuur, en duurzaamheid. 

Verhalen en nieuws 

Gemeente Westerveld wil haar inwoners actief betrekken bij de thema’s die spelen binnen de gemeenschap. De website bevat daarom verhalen en achtergrondinformatie over deze thema’s, waarmee bezoekers worden uitgenodigd om zich te verdiepen in wat er speelt in de gemeente. De nieuwspagina biedt een overzicht van het laatste nieuws in Westerveld.  

Vind de raketjes

Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te nemen op de nieuwe website van gemeente Westerveld. Verspreid over de hele website zijn tijdelijk drie raket-afbeeldingen verstopt.

U kunt tot 22 juli 2024 op zoek naar deze afbeeldingen. De eerste drie vinders ontvangen een pakket met lokale producten uit de gemeente. Door op de raket-afbeelding te klikken, kan een mail naar de gemeente worden gestuurd om de vondst te melden. 

Rondje - raket - paars