Bedankt voor uw deelname aan het parkeeronderzoek!

Met hartelijk dank aan ruim 340 respondenten, is de vragenlijst over parkeren met de auto en fiets in de gemeente Westerveld goed ingevuld. De antwoorden van inwoners, ondernemers en bezoekers aan de gemeente bieden voldoende informatie over wat goed gaat en wat beter kan met parkeren. De online vragenlijst is inmiddels gesloten.

Parkeeronderzoek

Om Westerveld aantrekkelijk en goed bereikbaar te houden, doet bureau Goudappel onderzoek naar hoe inwoners en bezoekers het parkeren in de gemeente met de auto en met de fiets ervaren. Wat gaat er goed en wat kan beter? U kunt bijvoorbeeld overlast van anderen ervaren, zoals een geparkeerde auto die uw uitrit blokkeert, of als u zelf geen geschikte parkeerplek voor uw auto of fiets kunt vinden. Om een realistisch beeld te krijgen met zowel positieve als negatieve ervaringen en alles daartussenin, zijn alle inwoners, ondernemers en hun werknemers, toeristen en andere bezoekers van Westerveld van harte uitgenodigd om de online vragenlijst over parkeren met de fiets en/of auto in Westerveld in te vullen via de website van de gemeente. Deze vragenlijst kon worden ingevuld van 21 mei tot 10 juni 2024. 

De resultaten van het onderzoek en bijpassende maatregelen om Westerveld aantrekkelijk en goed bereikbaar te houden, zullen later via deze website en sociale media bekend gemaakt worden.