Binnenkort ontvangt u Berichten over uw Buurt in uw mail

Veel besluiten die de overheid neemt hebben direct invloed op uw dorp of buurt. Welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? De gemeente Westerveld en andere overheidsorganisaties zijn verplicht dit (digitaal) bekend te maken. Deze bekendmakingen noemen we ‘Berichten over uw Buurt’.

Binnenkort ontvangt u deze elke week via de e-mail. Met deze e-mail wil de overheid u beter informeren over zaken die spelen in uw eigen buurt. Ook wordt het hiermee duidelijk hoe u inspraak kunt krijgen of bezwaar kunt indienen. 

Welkomstmail

Iedere inwoner van Nederland van 25 jaar en ouder waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid krijgt eerst een welkomstmail. Dit gebeurt gefaseerd in heel Nederland. In de week van 8 t/m 12 april is de gemeente Westerveld aan de beurt. In de welkomstmail staat alle informatie die u nodig heeft. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de e-mail wilt ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. 

Afmelden

Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden. 

Hoe werkt het?

Pas op voor phishingmails

U ontvangt de e-mail van Overheid.nl. In deze e-mail staan links naar websiteadressen zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot de informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst de verzender (noreply@overheid.nl) voordat u op een link klikt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Op de website van KOOP (Kennis en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties) vindt u veelgestelde vragen en antwoordenHeeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de gemenete via tel. 14 0521.