Mantelzorgwaardering Westerveld 2024

Gemeente Westerveld bewondert de inzet van mantelzorgers voor hun naaste(n). Jaarlijks ontvangen ze daarom een mantelzorgwaardering.

Mantelzorger bent u als u (langdurig) zorgt voor een partner, familielid, vriend of kennis. Woont u of woont degene voor wie u zorgt in de gemeente Westerveld? Dan kunt u tot en met 16 april 2024 deze blijk van waardering aanvragen. 

Er zijn twee mantelzorgwaarderingen. Eén voor mantelzorgers vanaf 25 jaar en één voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 24 jaar. Als jonge mantelzorger groei je bijvoorbeeld op met een zieke ouder, of een gehandicapt broertje of zusje. Hierdoor pas je je vaak aan. Je helpt bijvoorbeeld in het huishouden, of je draagt bij aan de verzorging van je familielid. 

Mantelzorgwaardering aanvragen

Mantelzorgers kunnen tot en met 16 april 2024 de mantelzorgwaardering aanvragen:

Aanvragen kan ook schriftelijk. De schriftelijke versie is telefonisch op te vragen via telefoonnummer 085-2731444 (kies optie 2). Meer informatie over mantelzorg vind je op mantelzorgwesterveld.nl 

‘Verwen jezelf’ of ‘Even lekker weg’

Als blijk van waardering zijn er verschillende cadeaus geselecteerd waaruit u kunt kiezen. Deze zijn onderverdeeld in twee categorieën: ‘Verwen jezelf’ of ‘Even lekker weg’. Er zijn verschillende bedankjes waar u uit kunt kiezen. Zoals een supermarkt bon, bioscoopbon, een uitje naar een escaperoom of zwembad en nog veel meer. Kies zelf je cadeau uit en geniet van de waardering die je verdient!