Wegafsluitingen Eemster, Vledder en Wapserveen

Als gevolg van de uitvoering van werkzaamheden kan het voorkomen dat een weg of weggedeelte tijdelijk niet toegankelijk is voor verkeer. In dit bericht informeren we u over de volgende tijdelijke wegafsluitingen in onze gemeente:

Eemster, Boterveen

Op woensdag 3 april wordt gestart met onderhoud van het asfalt op de Boterveen in Eemster. Vanaf de kruising Leggeloo / Boterveen tot de kruising Boterveen / Eemster is de weg afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Voor het doorgaand rijverkeer is een omleidingsroute aangegeven met borden. De werkzaamheden zijn naar verwachting afgerond op vrijdag 19 april 2024. 

Vledder, fietspad Ericaweg

Op maandag 8 april wordt gestart met onderhoud van het asfalt van het fietspad Ericaweg in Vledder. Het fietspad is afgesloten tussen de Vledderweg en de Pastorieweg voor doorgaand rijverkeer. Voor het doorgaand rijverkeer is een omleidingsroute aangegeven met borden. De werkzaamheden zijn naar verwachting afgerond op maandag 15 april 2024. 

Wapserveen, Wapserouwenweg

Op maandag 8 april wordt gestart met het aanbrengen van bermverharding aan de Wapserouwenweg te Wapserveen. Vanaf de brug over de Wapserveensche Aa tot de kruising Oosterbutenweg is de Wapserouwenweg afgesloten voor doorgaand rijverkeer (uitgezonderd fietsers en voetgangers). Voor het doorgaand rijverkeer is een omleidingsroute aangegeven met borden. De werkzaamheden zijn naar verwachting afgerond op vrijdag 19 april 2024.

Voor de (planning van) werkzaamheden zijn wij (mede) afhankelijk van het weer. Wij vragen uw begrip voor de onvermijdelijke overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen.