Cursus 'Gastheer/-vrouw van het landschap'

Wilt u als ondernemer de waarde van het landschap ontdekken voor uw gasten en uw bedrijf? Schrijf u dan in voor de cursus: ‘Gastheren en -vrouwen van het landschap’! Vanuit het Regionaal Landschap Drents Friese grensstreek werken we samen om bezoekers en ondernemers van de Drents-Friese grensstreek het landschap in al haar facetten te laten beleven en ervaren. Kennis en beleving leiden tot betrokkenheid en participatie. Geologie, natuur & landschap en cultuurhistorie zijn daarbij belangrijke aspecten. De cursus richt zich met name op de zichtbare elementen in het landschap, zodat de gasten/bezoekers goed verwezen kunnen worden.

Cursus Gastheer van het landschap

Vanuit het regionaal landschap werken we samen om bezoekers en ondernemers van de Drents-Friese grensstreek het landschap in al haar facetten te laten beleven en ervaren. Kennis en beleving leiden tot betrokkenheid en participatie. Geologie, natuur & landschap en cultuurhistorie zijn daarbij belangrijke aspecten. De cursus richt zich met name op de zichtbare elementen in het landschap waarnaar gebiedsbezoekers verwezen  kunnen worden.

IVN heeft landelijk jarenlange ervaring opgebouwd met het trainen van ondernemers-netwerken in het ‘leren lezen’, begrijpen en promoten van hun regio. Binnen de Nationale Parken worden de cursussen sinds 2004, onder de naam ‘Gastheerschap’ verzorgd. Ondernemers ontdekken de waarde van het landschap voor hun gasten en hun bedrijf. Ondernemers worden: ‘Gastheren en -vrouwen van het landschap’. In het hele land zijn met deze methodiek meer dan 3.000 ondernemers opgeleid.

Cursusinformatie

Naam Recreatiecongres Recreatieschap Drenthe
Cursusdatum 2024 donderdag 5 december 2024
Tijd volgt
Locatie volgt
Kosten volgt
Minimum aantal deelnemers volgt