Bouwkavels microwoningen Kalterbroeken (toegewezen)

Op een prachtige locatie in de wijk Kalterbroeken te Diever zijn acht kavels uitgegeven voor de bouw van microwoningen. In Kalterbroeken is geen straat hetzelfde; elke straat heeft een ander profiel. Zo liggen er geen gelijke woningtypes tegenover elkaar in één straat. De krachtige groene structuur waarborgt de samenhang van het geheel, de bebouwing en inrichting zorgen voor verscheidenheid. De woonwijk Kalterbroeken ligt in een unieke omgeving met veel natuur. Het is dé plek voor rust en ruimte!

Microwoningen zijn woningen, die bedoeld zijn voor permanente bewoning en worden aangesloten op de riolering en elektra.

Over de kavels

Op de kavels mogen particulieren in eigen beheer een microwoning bouwen met een maximale inhoud van 250 kubieke meter. De microwoningen komen op een eigen kavel van elk 100 vierkante meter en mogen een maximale oppervlakte van 30 vierkante meter hebben. De grondprijs is opgebouwd uit een deel voor de kavels, een deel voor de overige grond, een deel voor de aanlegkosten van de infrastructuur en de gezamenlijke bergingen. Dit komt neer op een bedrag van € 32.000,- exclusief btw per kavel.

Kaart 8 kavels microwoningen Kalterbroeken Diever

Stand van zaken

De loting is geweest en de kavels zijn allemaal toegewezen. Mocht er een kavel teruggeven worden dan wordt dat gepubliceerd. 

Contact

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u contact opnemen met het team Grondzaken van de gemeente. Dit kan via telefoonnummer 140521 of het mailadres info@gemeentewesterveld.nl o.v.v. bouwkavels Microwonen Kalterbroeken.