Projectbouw plangebied Vledderveen fase 2

De gemeente Westerveld biedt bouwers en/of projectontwikkelaars bouwrijpe grond aan voor woningbouw in het plangebied ‘Vledderveen fase 2’. 

Uitgifte fase 2 via inschrijving als één bouwrijpe locatie

Het plangebied is bouwrijp en de gemeente Westerveld wil deze fase uitgeven door middel van inschrijving als één locatie.

Bouw van maximaal 11 woningen

Het gaat om 3.145 m² uit te geven grond waarop maximaal 11 woningen kunnen worden gebouwd. Hierbij zijn verschillende woningtypes mogelijk, te weten vrijstaand, twee-onder-een-kap en aaneen gebouwd. Vledderveen is één van de 26 kernen in de gemeente Westerveld en heeft ongeveer 400 inwoners. Vledderveen ligt gelegen in een mooie omgeving. Het gebied en de woningen hebben een eigen karakter; eigentijds en duurzaam met veel groen. Dit unieke dorp ligt in de Drentse gemeente Westerveld, niet ver van de provincies Friesland en Overijssel.

Hoogst scorende inschrijver wordt uitgenodigd voor gesprek

Gedurende de inschrijfperiode van 10 april t/m 22 mei kunnen bouwers en projectontwikkelaars zich inschrijven via info@gemeentewesterveld.nl, t.a.v. de afdeling Grondzaken, o.v.v. ‘Inschrijving bouwgrond Vledderveen fase 2’. Bij de inschrijving dient onder andere een schetsontwerp ingeleverd te worden. Uit de ontvangen inschrijvingen wordt de hoogst scorende inschrijver geselecteerd en uitgenodigd om in gesprek te gaan met de gemeente over het schetsontwerp en de voorwaarden, met als doel het sluiten van een koopovereenkomst.