Bekendmakingen

Hier vindt u een selectie van de bekendmakingen (omgevingsvergunningen en milieumeldingen) die ook verschijnen in de huis-aan-huiskrant. Daarnaast kunt u de officiële bekendmaking van verordeningen raadplegen.

• Actuele bekendmakingen

Een overzicht van alle bekendmakingen die momenteel ter inzage liggen. Zoek hier op type bekendmaking, status, trefwoord of locatie.

• Bekendmakingen 2018

Naast zoeken kunt u ook per plaats en type bekendmaking door de bekendmakingen van de gemeente bladeren.

• E-mailservice en app

De bekendmakingen die de gemeente wekelijks in huis-aan-huiskrant De Westervelder publiceert, kunt u ook per e-mail ontvangen en bekijken in een app.

• Officiële bekendmaking van verordeningen

In dit gemeenteblad worden de algemeen verbindende voorschriften bekend gemaakt, de verordeningen.