Wapse, Ten Have 6

27-12-2018
Einddatum
07-02-2019
Bekendmaking De gemeente Westerveld maakt bekend dat zij voornemens is de volgende vergunning te verlenen:

Beschrijving

Wapse, Ten Have 6, 7983 KD, opslag in de buitenruimte, verzenddatum 02-01-2019, zaaknummer 227235

Procedure

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 2 januari 2019, zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Diever. U kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen. Deze richt u aan het college en stuurt u naar: Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor organiseren we na telefonische afspraak met de gemeente een hoorzitting. Wij wijzen u erop dat alleen belanghebbenden beroep tegen de uiteindelijke vergunning kunnen indienen als zij ook een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning.