Financiële regelingen

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom is er een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen. Onderstaande regelingen kunt u via de gemeente aanvragen

• Tozo-uitkering stopt per 1 oktober 2021

Zelfstandig ondernemers die door de coronamaatregelen in de problemen zijn gekomen, konden afgelopen periode gebruik maken van de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Het kabinet heeft besloten dat de Tozo stopt per 1 oktober 2021. Vanaf deze datum kunt u geen Tozo-uitkering meer aanvragen.

• Betalingsregeling gemeentelijke belastingen

Kunt u op dit moment de gemeentelijke belastingen niet betalen vanwege het Coronavirus? Vraag dan een betalingsregeling aan.

• Ondernemers en culturele instellingen

Een handig overzicht van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en andere handige links waar u als ondernemer terecht kunt.