Eerst bellen voordat u naar het gemeentehuis gaat

Heeft u een dienst van de gemeente nodig? Eerst bellen naar 14 0521.

Wereldwijd, ook in Nederland en Drenthe, zijn mensen besmet met het nieuwe Coronavirus (COVID 19). Om verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan, worden diverse maatregelen getroffen. Deze maatregelen raken ook de dienstverlening vanuit het gemeentehuis.

Heeft u een dienst vanuit de gemeente nodig? Dan vragen we u om éérst telefonisch contact op te nemen, via telefoonnummer 14 0521. Ook voor een bezoek aan de balie dient u vóóraf te bellen, voor het maken van een afspraak. Zo is het aantal bezoekers aan de balie/in de hal goed te spreiden. Heeft u binnenkort een afspraak staan? We nemen contact op om te bezien of de afspraak op een later moment kan óf omgezet kan worden in bijvoorbeeld een telefonisch overleg.

Kortom: de gemeente nodig? Bel éérst 14 0521 voordat u naar het gemeentehuis komt!

Voor meer informatie over het coronavirus: