Ondernemers

De gevolgen van het coronavirus raken veel ondernemers in onze gemeente. Op deze pagina vindt u algemene informatie en informatie over lokale en nationale regelingen om ondernemers te ondersteunen.

• Tozo-regeling per 1 oktober 2020 (Tozo 3)

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) vult uw inkomen uit uw bedrijf of zelfstandig beroep aan tot het sociaal minimum. De Tozo 2 regeling had een looptijd tot en met 30 september 2020. De Tozo-regeling is verlengd van met Tozo-regeling 3. De Tozo 3 gaat in per 1 oktober 2020 tot uiterlijk 30 juni 2021. U kunt een verlenging van de Tozo-uitkering aanvragen.

• Betalingsregeling gemeentelijke belastingen

Kunt u op dit moment de gemeentelijke belastingen niet betalen vanwege het Coronavirus? Vraag dan een betalingsregeling aan.

• Maatregelen Rijksoverheid en meer informatie

Een handig overzicht van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en andere handige links waar u als ondernemer terecht kunt.