Ondernemers

De gevolgen van het coronavirus raken veel ondernemers in onze gemeente. Op deze pagina vindt u algemene informatie en informatie over lokale en nationale regelingen om ondernemers te ondersteunen.

• Tozo-regeling per 1 juni 2020 (Tozo 2)

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) vult uw inkomen uit uw bedrijf of zelfstandig beroep aan tot het sociaal minimum. De Tozo 1 had een looptijd van 1 maart tot 31 mei 2020. Deze regeling is verlengd met Tozo-regeling 2. De Tozo 2 gaat in per 1 juni en loopt tot uiterlijk 30 september 2020. U kunt een verlenging van de Tozo-uitkering aanvragen.

• Betalingsregeling gemeentelijke belastingen

Kunt u op dit moment de gemeentelijke belastingen niet betalen vanwege het Coronavirus? Vraag dan een betalingsregeling aan.

• Maatregelen Rijksoverheid en meer informatie

Een handig overzicht van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en andere handige links waar u als ondernemer terecht kunt.

• Recreatieondernemers

Op deze pagina vindt u informatie voor recreatieondernemers in relatie tot corona.