Coronanieuws

Verzamelde berichten over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

• Veelgestelde vragen

29 april 2021

Informatie over de onderwerpen waarover wij vragen krijgen bij het Klantcontactcentrum.

• Eerst bellen voordat u naar het gemeentehuis gaat

17 maart 2020

Heeft u een dienst van de gemeente nodig? Eerst bellen naar 14 0521.

• Aanmelden voor een coronatest

Meer informatie over het aanmelden van een coronatest op de website van Rijksoverheid.

• CoronaMelder

Meer informatie over de app CoronaMelder.

• Financiële regelingen

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom is er een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen. Onderstaande regelingen kunt u via de gemeente aanvragen

• Ondernemers en culturele instellingen

Een handig overzicht van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en andere handige links waar u als ondernemer terecht kunt.

• Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19

Sinds 1 december 2020 is de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 van kracht.

• Bemoediging en een bedankje

10 april 2020

We beleven bijzondere tijden waarin we ons best doen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Burgemeester Jager spreekt graag een aantal bemoedigende woorden tot u én bedankt u wanneer u zich aan de maatregelen houdt. En nu: volhouden!