Subsidieregeling Frisse start na corona

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Westerveld heeft besloten gebruik te maken van de provinciale subsidieregeling ‘Frisse start na corona’. Het doel van de regeling is de kwaliteit van leven en wonen in de Drentse dorpen te versterken. Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Westerveld kunnen een bedrag van € 500,- aanvragen voor sociaal/culturele activiteiten.

Voorwaarden

• de vrijwilligersorganisatie moet een rechtsvorm zijn, stichting of vereniging;
  • er moet sprake zijn van een nieuwe of bestaande activiteit.

Toekenning gebeurt op volgorde van binnenkomst en geldt totdat het beschikbare bedrag van € 50.000,- is gebruikt. Het geld is niet bedoeld om structurele tekorten op te vangen.

Via het online formulier op deze pagina dient u de aanvraag in. Meer informatie over deze subsidie vindt u in de uitvoeringsregel. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen.