Wethouder geeft startsein zwerfvuilactie Uffelte

Wethouder Geertsma heeft woensdagochtend 5 april 2017 het startsein gegeven voor de zwerfvuilactie van OBS Oosterveldschool in Uffelte.

In 2017 doen bijna 600 leerlingen van acht basisscholen in Westerveld mee aan de jaarlijkse zwerfvuilactie. Op maandag 27 maart gingen de actieweken van start op OBS De Singelier in Diever en de actieweken eindigen vrijdag 7 april op CBS De Bron in Nijensleek. Wethouder Geertsma bezocht dit jaar de opruimactie in Uffelte. Op zijn vraag aan de leerlingen of zij wel eens afval op straat gooiden, gingen toch nog een aantal vingers - heel eerlijk - omhoog... Maar na de actie van vandaag, is dat natuurlijk verleden tijd.

De scholen die dit jaar hebben meegedaan aan de jaarlijkse zwerfvuilactie in Westerveld zijn: OBS De Singelier in Diever, OBS De Hoekstee in Vledder, OBS Burgemeester W.A. Storkschool in Dwingeloo, Kindcentrum De Vuursteen in Wapserveen, OBS De Kievitshoek in Wilhelminaoord, CBS Roosjenschool in Diever, OBS Oosterveldschool in Uffelte en CBS De Bron in Nijensleek.

Vorige week hebben alle basisscholen in Westerveld een interactief spel over zwerfafval gekregen.
Naar het nieuwsbericht over het interactieve spel over zwerfafval

Wethouder Geertsma geeft startsein zwerfvuilactie in Uffelte