Informatie- en consultatieavond aanbieders Wmo Begeleiding

In het persbericht van maart 2018 stond vermeld dat de gemeente Westerveld zelfstandig nieuwe contracten gaat sluiten voor de Wmo begeleiding. In de voorbereidingen hierin is de samenwerking gevonden met de gemeente Zwartewaterland. De aanbesteding zal in de komende maanden starten met als doel nieuwe contracten per 1 januari 2019.

Als onderdeel van de voorbereiding organiseren de beide gemeenten een gezamenlijke informatie- en consultatieavond voor geïnteresseerde aanbieders. Tijdens deze avond wordt een toelichting gegeven op de contractering en toekomstvisie van beide gemeenten. Daarnaast wordt er praktische informatie verstrekt over de aanbesteding, zoals het indienen van de inschrijving en de planning. De gemeenten willen graag met aanbieders in gesprek over de nieuwe overeenkomst met betrekking tot tarieven en een aantal inhoudelijke onderwerpen.

De informatie- en consultatieavond voor geïnteresseerde aanbieders vindt plaats op donderdag 26 april a.s. Geïnteresseerde aanbieders dienen zich voorafgaand aan te melden voor deelname. Er is plaats voor maximaal twee personen per aanbieder.

Voor meer informatie over de informatie- en consultatieavond zie de documenten bij de aankondiging op www.tenderned.nl. De aankondiging kan gevonden worden door te zoeken op nummer 178097.

Aanmelden voor de informatie- en consultatieavond kan via deze link.