Pilot yoga in Wilhelminaoord

Iedereen uit Wilhelminaoord, Frederiksoord en Nijensleek die kennis wil maken met yoga is van harte welkom bij de pilot Yoga! De start is op dinsdag 8 mei om 19.30 uur in Ons Dorpshuis, Linthorst Homanstraat 14 in Wilhelminaoord. De pilot wordt gegeven door yogadocent Alice, met ondersteuning van de werkgroep Vitaal Wilhelminaoord e.o.

Yoga is voor iedereen die behoefte heeft aan een eigen rustmoment in de week, voor iedereen die even niet wil presteren en voor iedereen die wil leren ontspannen. Yoga docent Alice wil de rust en ontspanning die yoga haar brengt doorgeven aan anderen. Aan mensen die behoefte hebben aan innerlijke rust of die zoekende zijn naar balans tussen lichaam en geest. Dit doet zij door middel van Chakra yoga. Dat is een vorm van Hatha yoga, een manier om eenheid van lichaam en geest te voelen door beheerste lichaamshoudingen. Tijdens de avonden zal ze de nadruk leggen op ademhaling, concentratie, invoelen en ontspanning. De pilot is kosteloos en betreft vier weken, namelijk 8,15, 22 en 29 mei. Na afloop van de pilot wordt er gekeken of er een vervolg komt, dit zal dan worden onder gebracht bij de Volksuniversiteit.

Westerveld in actie

Westerveld in actie! is de uitvoering van het programma bewegen en gezondheid van de gemeente Westerveld. Hiervoor hebben de beweegcoaches van de gemeente in de vier hoofdkernen (Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder) werkgroepen opgericht. Het doel van Westerveld in actie! is het stimuleren van een gezonde leefstijl onder alle inwoners van de gemeente Westerveld.

Meer informatie en opgave

Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of bellen naar: 14 0521.