Unieke activiteit Scootfit start in Havelte

Fysiotherapeut Jeroen Fokkens van Praktijk Fysiotherapie Havelte organiseert in samenwerking met de werkgroep Havelte e.o. in actie! de pilot Scootfit. De pilot wordt in mei en begin juni 2018 gehouden. Scootfit is voor iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel en er graag met anderen op uit wil. Er worden verschillende routes gereden en tussendoor worden er (spierversterkende) oefeningen aangeboden. De activiteit duurt 45 tot 60 minuten. Na afloop is er de mogelijkheid om op eigen kosten nog een consumptie te nuttigen in de Veldkei.

De pilot Scootfit is bedoeld voor inwoners uit Havelte, Uffelte, Wapserveen, Darp en Havelterberg die gebruik maken van een scootmobiel. Er wordt gestart en geëindigd bij de Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte. De start is vrijdag 18 mei om 14.00 uur. De pilot betreft 4 weken, namelijk 18 , 25 mei en 1, 8 juni. De pilot is kosteloos en na afloop wordt deze geëvalueerd en wordt er gekeken naar het vervolg.

Westerveld in actie

Westerveld in actie! is de uitvoering van het programma bewegen en gezondheid van de gemeente Westerveld. Hiervoor hebben de beweegcoaches van de gemeente in de vier hoofdkernen (Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder) werkgroepen opgericht. Het doel van Westerveld in actie! is het stimuleren van een gezonde leefstijl onder alle inwoners van de gemeente Westerveld.

Meer informatie en opgave

Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of bellen naar: 14 0521.