Fittest in Dwingeloo

Op woensdagmiddag 8 en 15 mei kunnen inwoners van Dwingeloo en omgeving boven de 55 jaar een gratis fittest doen in Cultureel Centrum Over Entinghe in Dwingeloo. De test geeft aan hoe fit en gezond iemand is.

De fittest duurt ongeveer één uur en is speciaal ontwikkeld voor 55-plussers. De test meet onder andere het uithoudingsvermogen, de lenigheid, de kracht, de balans, de bloeddruk en de bloedsuiker. Met de resultaten van de test wordt een advies opgesteld en dit advies wordt vervolgens besproken met de testpersoon. Tijdens de fittest zijn verschillende specialisten aanwezig voor advies, zoals een doktersassistent van het Medisch Centrum, fysiotherapeuten van Fysiotherapie Dwingeloo, de beweegcoach van de gemeente Westerveld, de wandelcoach van Dwingeloopt en de dorpsverbinder van Welzijn MensenWerk.

Aanmelden

Aanmelden voor de fittest kan tot en met dinsdag 30 april 2019 per e-mail via beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of via telefoonnummer 14 0521. Na aanmelding ontvangt u één week voor de fittest een bericht met de datum en het tijdstip waarop u ingepland bent voor de test. Deelname aan de Fittest is gratis.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met een beweegcoach van de gemeente Westerveld via telefoonnummer 14 0521 of per e-mail: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

Fittest Dwingeloo