Onderzoek ministerie EZK naar informatiebehoefte winningsplan Diever

Op verzoek van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat gaat het onafhankelijke onderzoeksbureau Perspective op donderdag 18 april en woensdag 24 april 2019 in gesprek met inwoners van Vledder, Diever en Wapse.

Zij willen graag van u horen welke informatiebehoeften u heeft rondom het (gas)winningsplan Diever. U kunt hen op verschillende locaties in Vledder, Diever en Wapse tegenkomen. Onder anderen op de markt in Vledder. Ze zijn te herkennen aan een duidelijk herkenbaar gedragen Perspective button (geel met zwart).

Wilt u naar aanleiding van dit bericht graag in gesprek? Het is ook mogelijk om voor deze dagen een afspraak in te plannen. Mocht u die dagen niet in de gelegenheid zijn, maar wel graag mee willen denken, neem dan ook contact op. Dat kan met mevrouw Verweijen via: renske@perspective-research.nl of met mevrouw Croes via: sabine@perspective-research.nl.

Zij horen graag van u.

Gemeente Westerveld ondersteunt het onderzoek

“Tijdens de ophaalbijeenkomst in februari van dit jaar, die we samen georganiseerd hebben met de provincie Drenthe, kwam naar voren dat communicatie één van de grootste verbeterpunten is als het gaat om gaswinning. Ik vind het goed om te zien dat het ministerie van Economische zaken en Klimaat onze adviezen ter harte neemt en nu de eerste stappen zet om tot betere informatievoorziening te komen.” Aldus wethouder De Jong.