Paasvuren 2019 update 3

In de gemeente Westerveld hebben zes verenigingen een ontheffing voor een vreugdevuur tijdens het paasweekend (zaterdag, zondag of maandag). Op dit moment hebben vier comités het besluit genomen, dit jaar van het paasvuur af te zien vanwege de strengere voorwaarden die nu gelden voor het ontbranden van paasvuren (vanwege de droogte).

De vier paasvuren die op dit moment zeker niet doorgaan zijn:

• het paasvuur van Dorpsvereniging Wittelte op zaterdag 20 april 2019 op de locatie Lange Broekweg/Barg Roggen in Wittelte;
  • het paasvuur van Buurtvereniging Kasteel-Dwarsdrift Diever op tweede paasdag (maandag 22 april 2019) op de locatie Steenakkerweg in Diever zijn;
  • het paasvuur van Buurtschap Lheebroek op tweede paasdag maandag 22 april 2019 zijn, op de locatie Lheebroek – Schietveld;
  • het paasvuur van Buurtvereniging Geeuwenbrug e.o. op tweede paasdag maandag 22 april 2019 op de locatie Boerweg Geeuwenbrug.

Op de gemeentelijke website wordt de informatie geactualiseerd zodra er een wijziging/meer bekend is.