Uitreiking sportprijs in nieuwe sporthal Diever

Zaterdag 13 april 2019 heeft wethouder Doeven de sportprijs Westerveld 2019 uitgereikt tijdens het openingsweekend van de nieuwe sporthal en het nieuwe dorpshuis in Diever.

Sportprijs Westerveld 2019

Er waren drie categorieën sportprijzen te verdelen: Talent, Aanmoediging en Bijzondere Ondersteuning. Kimberley de Lang, Nederlands Kampioen shorttrack is winnaar van Sportprijs Westerveld Talent. Jantje Oosterveld is winnaar van Sportprijs Westerveld Aanmoediging. Jantje doet wekelijks mee aan de beweegtuin in Dwingeloo en met de wandelgroep Dwingelloopt. De Sportprijs Westerveld Bijzondere Ondersteuning is uitgereikt aan Tiny Sander. Tiny geeft bijzondere ondersteuning aan diverse werkgroepen en organisaties. Hij zet zich in voor alle inwoners in Vledder e.o. en zorgt hierdoor mede voor dat mensen mee kunnen (blijven) doen.

Community of Sports

In het kader van Community of Sports, een Europese prijs die de provincie Drenthe heeft gewonnen, was er voorafgaand aan de uitreiking een spectaculaire openingsact door Rick Koekoek. Rick is MTB-er/ BMX-er en heeft een nummer twee notering op de trail wereldranglijst. Ook is hij bekend van zijn vermelding in het Guiness Book of World Records.

UItreiking sportprijs Westerveld 2019