Iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding

Afgelopen vrijdag 24 april 2020 werd bekend, wie een Koninklijke onderscheiding toegekend heeft gekregen: een lintje. Kent u iemand die persoonlijke bijzondere verdiensten voor de samenleving heeft verricht, en denkt u dat hij of zij in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding? Draag hem of haar dan voor.

Een voorstel tot verlening van een onderscheiding aan een in Nederland woonachtig persoon, dient u schriftelijk in bij de burgemeester van de woonplaats van de kandidaat. Hiervoor is een speciaal voorstelformulier ontwikkeld, waarop u de gegevens invult. Dit formulier én meer informatie staat op www.lintjes.nl

De behandeling van een voorstel voor een Koninklijke onderscheiding kost behoorlijk wat tijd. Wilt u iemand voordragen voor Koningsdag 2021? Dan dient het voorstel voor 1 juni 2020 binnen te zijn bij de burgemeester van Westerveld.