Mantelzorgwaardering Westerveld 2022

Gemeente Westerveld bewondert de inzet van mantelzorgers voor hun naaste(n). Jaarlijks ontvangen ze daarom een mantelzorgwaardering.

Mantelzorger bent u als u (langdurig) zorgt voor een partner, familielid, vriend of kennis. Woont u, of woont degene voor wie u zorgt, in de gemeente Westerveld? Dan kunt tot en met 8 mei 2022 een blijk van waardering aanvragen. Er zijn twee mantelzorgwaarderingen. Eén voor mantelzorgers vanaf 25 jaar en één voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 24 jaar.

Aanvragen

Mantelzorgers kunnen de mantelzorgwaardering aanvragen via een aanvraagformulier op de website van Welzijn MensenWerk:

Aanvraagformulier mantelzorgers (vanaf 25 jaar)

Aanvraagformulier jonge mantelzorgers (6 t/m 24 jaar)

Aanvragen kan ook schriftelijk. De schriftelijke versie van het aanvraagformulier is telefonisch op te vragen via telefoonnummer 085-2731444 (kies optie 2).