Op zoek naar werk? Kom kennismaken!

In de sectoren Bouw, Groen, Techniek en Transport & Logistiek is veel werk. Heel veel werk. Maar het is moeilijk om vraag naar en aanbod van personeel bij elkaar te brengen. Daarom slaan UWV en gemeenten, waaronder ook gemeente Westerveld, de handen in elkaar en organiseren vijf kennismakingsdagen. Vijf ‘speeddates’, op vijf verschillende locaties in de regio. Waar werkzoekenden met werkgevers open in gesprek kunnen gaan over o.a. de sector, beroepen en scholing. En dat alles onder de noemer ‘Kom kennismaken!’

Van 4 t/m 14 april 2022 zijn werkzoekenden van harte welkom om met werkgevers kennis te maken en ze ’t hemd van ’t lijf te vragen. Op vijf data en op vijf locaties in de regio staan werkgevers klaar om antwoorden op allerlei vragen te geven. Op elke locatie zijn ook medewerkers van gemeenten en UWV aanwezig, bij wie men met vragen terecht kan. Aanmelden hoeft niet. Er zijn interessante en gerenommeerde werkgevers bereid gevonden deel te nemen. Zij hebben zeer regelmatig personeel nodig en gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Voor inwoners van gemeente Westerveld is dit op maandag 11 april 2022 tussen 14.00 en 16.00 uur. Locatie: RSG Tromp Meesters, Stationsstraat 40 (P bij station, ingang naast Agrifac, Eesveenseweg) in Steenwijk.