Inspectie monumenten

In de maand augustus voert de Monumentenwacht (onaangekondigd) een inspectie uit aan de vrijwillige gemeentelijke monumenten.

Eigenaren van een vrijwillig gemeentelijk monument in de gemeente Westerveld zijn via de gemeente automatisch aangesloten bij Stichting Monumentenwacht Drenthe. Monumentenwacht Drenthe helpt monumentenbezitters bij het periodieke onderhoud van hun pand en doet onderhoudsinspecties, geeft praktische tips en kan klein (nood)herstel uitvoeren. In de maand augustus voert de Monumentenwacht (onaangekondigd) een inspectie uit. Deze inspectie is gratis voor de eigenaren van de vrijwillige gemeentelijke monumenten.

Heeft u vragen hierover? Neem contact op met de gemeente via het algemene telefoonnummer 140521.

De inspecteur van de Monumentenwacht dient zich op uw verzoek te kunnen legitimeren.