€500,- winnen?

Het rolstoeltoegankelijk maken van een restaurant, het in dienst nemen van mensen met een beperking, of het vergroten van bewustwording onder inwoners en bedrijven. Dit zijn ideeën waar de gemeente Westerveld in het kader van inclusie naar op zoek is.

Inclusie houdt in dat alle inwoners van de gemeente Westerveld mee kunnen doen in de samenleving.

In het kort:
•    U bent een bedrijf, vereniging of stichting uit de gemeente Westerveld;
•    Uw initiatief moet ervoor zorgen dat meer inwoners van de gemeente Westerveld kunnen
•    meedoen in de samenleving;
•    Uw initiatief moet zijn gestart of worden gestart in 2018;
•    Stuur uw inzending (maximaal twee A4 of een filmpje van twee minuten) voor 1 oktober 2018 naar info@gemeentewesterveld.nl;
•    De winnaar wordt bekend gemaakt in de week van de toegankelijkheid, de eerste week van oktober 2018;
•    De winnaar ontvangt de allereerste Westerveld Inclusief bokaal, PR-aandacht en krijgt €500 om door te gaan met de (gestarte) initiatieven.