Piet Soerplein Havelte

Het Piet Soerplein in Havelte is vanaf 8 augustus 2018 weer in gebruik. De wekelijkse markt en andere activiteiten kunnen weer op het Piet Soerplein plaatsvinden.

Werkzaamheden na de zomervakantie

Na de zomervakantie vinden er nog een aantal werkzaamheden plaats. Door vertraging in de levering van het natuursteen wordt de zitrand op het plein na de vakantie afgemaakt.

Bomen

Aan de Egginklaan en de Dorpstraat worden in november 49 bomen geplant. Bij de bomen wordt ook sierbeplanting aangebracht.

Verkeer en parkeren

Bezoekers van Havelte, maar ook personeel van de winkels die voor langere tijd willen parkeren wordt verzocht de auto op het evenemententerrein te parkeren (volg de borden lang parkeren). De parkeerplaats op het plein kan dan gebruikt worden voor de klanten van de ondernemers in het dorp.

Opening Piet Soerplein

Omdat de dorpsgemeenschap en vele andere vrijwilligers in Havelte zich eerst gaan bezighouden met de organisatie van het jaarlijkse Volksfeest en de Kerstmarkt, is besloten om de officiële opening van het Piet Soerplein halverwege 2019 te laten plaatsvinden.