Pilot Actief Wandelen in Vledder

In september start er een pilot Actief Wandelen in Vledder. De pilot bestaat uit zes lessen. De lessen worden gehouden op donderdag 12, 19 en 26 september en 3, 10 en 17 oktober 2019 van 10.00 tot 11.00 uur. De start is bij Vledderboules in Vledder.

Het wandeltempo ligt tussen de 3,5 en 5 kilometer per uur. De les bestaat uit een warming-up, technische looponderdelen, oefeningen en een cooling down. De oefeningen worden aangepast aan de groep. Er zijn geen zware oefeningen en er is geen hoog wandeltempo. Tijdens de les mag er gebruik worden gemaakt van Nordic wandelstokken.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar de beweegcoaches van de gemeente Westerveld via beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl, of neem telefonisch contact op via 14 0521. Aan de pilot zijn geen kosten verbonden.

Foto Actief Wandelen