Debbie Bruijn benoemd tot gemeentesecretaris / algemeen directeur

Mevrouw D.B. (Debbie) Bruijn-van den Berg is op 16 augustus 2021 door burgemeester en wethouders benoemd tot gemeentesecretaris / algemeen directeur van gemeente Westerveld.

Burgemeester Jager: “Met mevrouw Bruijn-van den Berg hebben we een bevlogen en daadkrachtige collega benoemd, met veel ervaring in zowel het openbaar bestuur, de politiek áls in het managen van een samensturende organisatie”. Mevrouw Bruijn-van den Berg: “Westerveld was op zoek naar een verbinder, iemand die functioneel kritisch is en vanuit de ingezette koers ontwikkelingen aanjaagt. Dat spreekt mij enorm aan. Ik geloof in de kracht van de samenleving en in de professionaliteit van de organisatie. Ik zie ernaar uit om met de inwoners, het bestuur van Westerveld, alle collega’s van de organisatie én met organisaties en overheden in de regio, de uitdagingen waar we met elkaar voor staan, verder te brengen.”

Mevrouw Bruijn-van den Berg (1973) is geboren in Delft en is zo’n 30 jaar geleden naar Drenthe gekomen, waar zij nu nog steeds met veel plezier woont met echtgenote en kinderen. Mevrouw Bruijn is na een aantal jaren werken bij Regiopolitie Haaglanden, acht jaar teamchef en recherche-chef geweest bij Politie Noord-Nederland. Daarna is zij onder andere werkzaam geweest als programmaregisseur Veilig bij gemeente Hoogeveen, regiocoördinator Risicojeugd & Jeugdgroepen bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en als locosecretaris en afdelingsmanager bij gemeente Wierden. Mevrouw Bruijn is tot 2020 fractievoorzitter geweest in de gemeenteraad van Hoogeveen. Op dit moment is mevrouw Bruijn-van den Berg manager Sociaal domein bij buurgemeente Meppel.

De eerste werkdag bij Westerveld is 1 oktober 2021. Mevrouw Bruijn-van den Berg volgt de heer N.L.J.J. Dusink op, die sinds 1 juni 2021 de gemeentesecretaris / algemeen directeur van gemeente Brummen is.

Mevrouw D.B. Bruijn Van den Berg

Mevrouw D.B. Bruijn-van den Berg