Wegafsluitingen Geeuwenbrug en Dwingeloo

Op maandag 28 augustus starten onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt van de Venesluis in Geeuwenbrug en de Drift in Dwingeloo. Wij vragen uw begrip voor de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen.

Op maandag 28 augustus wordt er gestart met asfaltonderhoud aan de Venesluis te Geeuwenbrug. Vanaf kruising Tolweg tot de kruising Achter de bargen is de Venesluis afgesloten voor doorgaand rijverkeer. De omleidingsroute wordt aangegeven met borden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 8 september 2023.

Ook wordt er gestart met asfaltonderhoud aan de Drift te Dwingeloo. Vanaf de kruising Esweg tot de kruising Ruitenkoelweg is de Drift afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Ook hier wordt de omleidingsroute aangegeven met borden. Deze werkzaamheden duren tot naar verwachting 8 september 2023.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de Provincie Drenthe, tel. 0592- 36 55 55 of e-mail: post@drenthe.nl of kijk op de website www.provincie.drenthe.nl/onderwerpen/verkeer-en-vervoer/