Erepenning voor mevrouw Oosterveld uit Dwingeloo

Vrijdag 1 december 2017 heeft mevrouw Jantje Oosterveld uit Dwingeloo, de erepenning van Westerveld ontvangen uit handen van burgemeester Jager.

Mevrouw Oosterveld werd verrast in woonservicecentrum De Weyert in Dwingeloo waar zij vele jaren heeft gewerkt en waaraan zij nu nog steeds als vrijwilliger verbonden is.

Mevrouw Oosterveld heeft de erepenning van Westerveld ontvangen voor haar ‘bovennormale’, vrijwillige inzet voor meerdere organisaties. Een aantal voorbeelden:

  • wijkdame voor de Brugeskerk in Dwingeloo
  • voor de Christelijke vrouwenbond Passage staat mevrouw Oosterveld in de marktkraam tijdens de jaarlijkse Oogstdag, de brinkavonden en de Drentse Fiets4daagse
  • collectant voor Fonds Verstandelijk Gehandicapten, KWF Kankerbestrijding, de Hartstichting, de Brandwondenstichting, het Diabetesfonds en de hersenstichting collecte (voorheen Hoofdcollecte)

Mevrouw Oosterveld was van 1971 tot 2015 werkzaam bij woonservicecentrum De Weyert in Dwingeloo in de ondersteunende dienst (huishouding, in de keuken en in de recreatiezaal/het restaurant) en is nu nog steeds vrijwilliger bij deze instelling.

Erepenning van Westerveld

De erepenning van Westerveld