H.J. van de Kamp exposeert werk in gemeentehuis Diever

Sinds eind november exposeert H.J. van de Kamp zijn werk in de hal van het gemeentehuis in Diever. Zijn werk is tot en met donderdag 11 januari te zien.

Over de exposant

Van de Kamp is na zijn werk als leidinggevende bij verschillende metaalbewerkingsbedrijven met pensioen gegaan. Eenmaal met pension, kreeg hij interesse in schilderen. Zo volgde hij jaren lang de cursus “Tekenen en schilderen naar waarneming” bij Stichting Welzijn Westerveld/Havelte. Van de Kamp: “Na het volgen van deze cursussen ben ik zelfstandig verder gegaan, volgens het gezegde: al doende leert men. Ik probeer te schilderen wat ik zie, resp. waarneem, zoals Landschappen, gebouwen en dieren. Verder probeer ik zoveel mogelijk de werkelijkheid te benaderen. Over het algemeen schilder ik met Acryl op doek. “