Denk mee over bomen

In de toekomst wordt het gemakkelijker om vergunningsvrij een boom te kappen. Maar dat betekent niet dat álle bomen zomaar gekapt kunnen worden.

Om te bepalen welke bomen (en houtopstanden) van belang zijn in de gemeente Westerveld hebben we uw kennis en inbreng nodig.

Nieuw bomenbeleid

Daarom gaan we op 17 december van 19.00 tot 20.00 graag met u in gesprek over het nieuwe bomenbeleid van de gemeente Westerveld. De bijeenkomst is in de hal van het gemeentehuis in Diever. De reacties worden meegenomen in het op te stellen beleid.

Aanmelden

Vanwege de zaalcapaciteit en catering is aanmelden verplicht. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@gemeentewesterveld.nl, met onderwerp: bomenavond en vermelding van het aantal personen. Aanmelden kan tot en met 16 december.