Wethouder Doeven is vriend van Bob

Op vrijdag 20 december 2019 bezocht de Bob-campagne On Tour de gemeente Westerveld, om hier wethouder Doeven te vragen om vriend van Bob te worden.

Het bezoek is onderdeel van een grote tour door de provincie Drenthe, waarbij het Bob-campagneteam namens het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe alle gemeenten bezoekt en oproept de strijd tegen alcohol in het verkeer te steunen.

Vriend van Bob

Als vriend van Bob laat de wethouder zien dat hij volledig achter de Bob-boodschap staat en roept hij inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente op om verantwoord omgaan met alcohol in het verkeer. Natuurlijk geeft de Bob-vriend zelf het goede voorbeeld en neemt hij niet onder invloed deel aan het verkeer.

Vanaf 16 december bezoekt het Bob-campagneteam in vijf dagen alle gemeenten in de provincie Drenthe én Groningen. Het doel van deze actie is om aandacht te vragen voor de gevaren van alcoholgebruik in het verkeer, óók tijdens de feestdagen.

Foto Wethouder Doeven is vriend van Bob