Verenigingsondersteuning voor sport-, cultuur en vrijwilligersorganisaties Westerveld

Sport-, cultuur- en vrijwilligersorganisaties in Westerveld hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan twee cursussen in het kader van verenigingsondersteuning. Het gaat om de cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van SportDrenthe, waarin verenigingen gecoacht worden in het vinden en behouden van nieuwe vrijwilligers en de cursus Positief Opvoeden Drenthe (POD). De cursus POD organiseert SportDrenthe in samenwerking met Welzijn MensenWerk en is gericht op de aanpak om positief gedrag bij kinderen te stimuleren en een positief klimaat binnen verenigingen te realiseren.

Op maandag 30 januari 2017 hielden de beweegcoaches van de gemeente Westerveld in samenwerking met Sport Drenthe en Welzijn MensenWerk. een informatiebijeenkomst over deze cursussen. Organisaties en verenigingen die niet aanwezig waren, maar graag meer informatie willen over de cursussen of zich willen aanmelden, kunnen contact opnemen  met de beweegcoaches van gemeente Westerveld via telefoonnummer 14 0521 of e-mail beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl