Bespaarmarkt in het gemeentehuis

Op donderdagavond 22 februari 2018 zijn de deuren van het gemeentehuis in Diever geopend voor de Bespaarmarkt. Deze markt wordt georganiseerd door de gemeente Westerveld en het Drents Energieloket. De Bespaarmarkt is vanaf 19.30 uur.

Op de Bespaarmarkt staan isolatie, energiebesparing en duurzaam wonen centraal. De Bespaarmarkt is uiteraard gratis toegankelijk.

Waar kunt u als woningeigenaar het beste beginnen met energiebesparing?

Tijdens de Bespaarmarkt krijgt u allerlei praktische tips en adviezen. Want waar dient u rekening mee te houden als u aan de slag gaat met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Wanneer en hoe kunt u omschakelen naar een warmtepomp of zonneboiler? Wat zijn nu de belangrijke vragen die u een isolatiebedrijf, aannemer of installateur kunt stellen? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te realiseren? Op deze vragen en meer kunt u antwoord krijgen tijdens de presentaties en op de ‘bedrijvenmarkt’. Op de markt staan bedrijven uit de regio, op het gebied van isolatie  (bodem, vloer, gevel, dak en  beglazing) en duurzame verwarming om u te voorzien van advies.

Woningcheck

Nu alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Doe dan de woningcheck op www.verbeteruwhuis.nl/drents-energieloket.

Drent zit er warmpjes bij

De Bespaarmarkt is onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. En het Drents Energieloket is een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Het doel van de campagne 'Drent zit er warmpjes bij' is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.
Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website van het Drents Energieloket: www.drentsenergieloket.nl

Poster Bespaarmarkt 22 februari 2018