De toekomstbestendigheid van uw bedrijf

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met (interne) bedrijfsopvolging, of u nu actief bent in de vrijetijds-, agrarische-, retail- of bouwsector. Het is verstandig hier op tijd over na te denken, zodat uw bedrijf toekomstbestendig is.

Op dinsdagavond 20 maart organiseert Kennispoort Regio Zwolle samen met Windesheim en de gemeente Westerveld een bijeenkomst over bedrijfsopvolging. De bijeenkomst biedt u volop gelegenheid om informatie in te winnen en kennis te maken met andere ondernemers uit de omgeving. Heeft u vragen, stel ze dan gerust aan de deskundigen. De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Brinkzicht, Brink 14, 8381 BE Vledder.

19:30 - 19:45 uur Inloop met koffie/thee
19:45 - 19:50 uur Welkom door wethouder gemeente Westerveld, Klaas Smidt
19:50 - 20:10 uur Aan tafel met Ilse Matser, lector Familiebedrijven Windesheim, over uitdagingen en best practices rondom bedrijfsopvolging’
20:10 – 21:00 uur Toekomst bestendig ondernemen – aan de slag
21:00 - 21:15 uur Afsluiting door Ynte van der Meer, Kennispoort Regio Zwolle
21:15 - 22:00 uur Afsluitende borrel Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding kan via de website van Kennispoort: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Westerveld via info@gemeentewesterveld.nl.