Ontmoeting met het thema ‘Westerveld inclusief’

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe iemand met een beperking boodschappen doet? Vraagt u zich weleens af hoe u mensen met een beperking in de maatschappij kan ondersteunen?

Graag nodigen we u uit voor een ontmoeting met het thema ‘Westerveld Inclusief’ op maandag 19 maart. Tijdens deze avond kunt u informatie krijgen over meedoen in de samenleving. Thema’s zoals de aankomende verkiezingen, werken, wonen en digitale toegankelijkheid komen aan bod.

Naast een informatieve avond, zal deze avond in het teken staan van netwerken. De vraag die hierbij centraal staat is: Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen mee kan doen?

Het belooft een interactieve avond te worden waarbij u bijvoorbeeld antwoord kunt krijgen op verschillende vragen zoals: “Wat kan ik zelf doen om mensen met een beperking mee te laten doen?” Of: “Waar lopen mensen met een beperking tegenaan?”

De ontmoeting is inclusief, iedereen is welkom  bij Stad & Esch, Westeres 7 in Diever. Vanaf 18.45 uur is er inloop, het programma begint om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur.

Het programma voor de avond ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld. U kunt zich hier aanmelden.

We kijken ernaar uit u op deze avond te ontmoeten.