Westerveld sluit zich aan bij Businessclub Drents Museum

Vrijdag 2 februari ondertekende Burgemeester Jager het lidmaatschap van de gemeente Westerveld bij de Businessclub Drents Museum.

Burgemeester Jager: “Het lidmaatschap biedt veel mogelijkheden voor het netwerken met andere culturele organisaties die lid zijn van de businessclub.” Daarnaast onderschrijft de gemeente Westerveld het belang van cultuur met het lidmaatschap.

Deelname aan de Businessclub levert een aantal voordelen op zoals:

• Uitnodigingen voor netwerkevents in het Drents Museum waaronder de openingen van de grote internationale tentoonstellingen.
  • Vermelding van de gemeente Westerveld op de website van het Drents Museum en in het glossy Drents Museum.
  • De gemeente Westerveld mag eenmaal per jaar kosteloos gebruik maken van een van de zalen van het museum voor de ontvangst van relaties.

Door het lidmaatschap ontvangt de gemeente Westerveld ook 100 vrijkaarten voor het Drents Museum. Wie de vrijkaarten krijgt is nog niet bekend. De kaarten moeten in ieder geval bijdragen aan cultuur in Westerveld.

Burgemeester Jager ondertekent lidmaatschap

Burgemeester Jager ondertekent het lidmaatschap