Wijzer met je geld in Westerveld

In de week van 12 tot en met 16 maart is de Week van het geld. Het thema van deze week is: Wanneer ben je rijk?

Tijdens deze week worden in het hele land gastlessen gegeven over omgaan met geld en worden tal van andere activiteiten georganiseerd. Zo wordt in de gemeente Westerveld bijvoorbeeld op 15 maart een theatervoorstelling georganiseerd door de Gemeentelijke Kredietbank (GKB), voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 van het voortgezet onderwijs.

Win een event voor jouw klas

Lijkt het je leuk om een klassenactiviteit te organiseren? Doe dan mee met de wedstrijd: Wanneer ben je rijk? Laat het zien in een vlog over de praktijk! En win een tof event voor de hele klas! De winnaars van vorig jaar wonnen bijvoorbeeld een dagje klimbos. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de theatervoorstelling van de GKB op 15 maart.

Hoe doe je mee? Om kans te maken op een event voor je klas, maak je een vlog van maximaal 2 minuten waarin je laat zien wanneer je rijk bent. De leukste, meest creatieve vlog krijgt € 250,- om een tof event te organiseren voor je klas. Zet je inzending op YouTube en stuur de link voor 1 maart naar info@gemeentewesterveld.nl.

Iedereen wijzer omgaan met geld

Wijzer omgaan met geld, dat hebben de samenwerkende partners en de gemeente Westerveld voor ogen. Daarom hebben de samenwerkende partners een Geldkrant gemaakt. Voor mensen die van weinig geld moeten rondkomen heeft de gemeente Westerveld verschillende regelingen. Te weinig mensen weten dat ze hier gebruik van kunnen maken. In de geldkrant vindt u alle informatie over bijvoorbeeld armoedepreventie of kindregelingen. Ga voor meer informatie naar de pagina Wijzer met je geld.

Meer weten? Bel of mail de gemeente Westerveld via telefoonnummer 14 0521 of e-mailadres info@gemeentewesterveld.nl.