Grenzeloze kavels Kalterbroeken schot in de roos

Alle beschikbare kavels in de nieuwe, duurzame wijk Kalterbroeken in Diever zijn tijdens de loting op 31 januari 2019 verloot. Geïnteresseerden hadden tot 21 januari 2019 de mogelijkheid zich in te schrijven.

De toekomstige inwoners van Kalterbroeken gaan nu voor elk woonveld (twee keer vier kavels) in overleg om tot een verkaveling te komen. Voor de acht kavels is nog geen verkavelingstekening gemaakt; de toekomstige inwoners doen dit met elkaar. Met ondersteuning van de gemeente.

Wethouder De Jong: “Ik ben ontzettende blij en trots dat er zo veel belangstelling is voor de wijk Kalterbroeken in Diever. Dat alle kavels nu verloot zijn, geeft aan dat de ruimtelijke, natuurlijke en duurzame opzet van Kalterbroeken in trek is. Ik kan niet wachten om de eerste huizen te zien verrijzen langs de mooie ecozone, die grenst aan de wijk.”

Reservelijst

Geïnteresseerden die zich niet hebben ingeschreven, kunnen zich aanmelden voor de reservelijst. Als er een kavel beschikbaar komt, wordt deze op volgorde toegewezen.