Behoeftepeiling bewegen en sport verspreid in Havelte e.o.

Op dinsdag 10 januari 2017 vinden inwoners van Havelte, Darp, Havelterberg, Uffelte, Holtinge, Busselte en Wapserveen bij de Da’s Mooi de behoeftepeiling bewegen en sport in Havelte e.o. van de werkgroep Havelte e.o. in actie!

Doel van deze peiling is het inventariseren van behoeftes en interesses van inwoners in Havelte en omgeving op het gebied van sport en bewegen. Op basis van de uitkomsten bekijkt de werkgroep of er een beweegaanbod op maat gecreëerd kan worden. Ook wil de werkgroep door samenwerking in het verenigingsleven voor inwoners ‘drempels’ verlagen om te gaan bewegen. De werkgroep roept alle inwoners van Havelte, Darp, Havelterberg, Uffelte, Holtinge, Busselte en Wapserveen op, om de peiling in te vullen, zodat zij een goed beeld krijgen van de behoeftes en interesses in de dorpen. Bovendien maakt iedereen die de behoeftepeiling invult kans op een blender.

Het is ook mogelijk om de behoeftepeiling online in te vullen. Dat kan via de website www.gemeentewesterveld.nl/behoeftepeilinghavelte

‘Havelte e.o.  in actie’
De werkgroep ‘Havelte e.o. in actie’ is onderdeel van het project ‘Westerveld in actie’: het uitvoeringsprogramma van de notitie Bewegen en gezondheid van de gemeente Westerveld. Onder begeleiding van een beweegcoach van de gemeente denkt de werkgroep mee over activiteiten in het kader van bewegen en gezondheid. Doel is een gezonde leefstijl stimuleren onder alle inwoners.