Ruim 1000 kerstbomen ingezameld

Op zaterdag 7 januari 2017 zijn 1016 kerstbomen ingezameld tijdens de jaarlijkse kerstboomactie van de gemeente Westerveld.

Ook dit jaar organiseerde gemeente Westerveld weer een kerstboomactie waaraan georganiseerde groepen zoals verenigingen en scholen konden deelnemen. Dit jaar hadden weer zes groepen zich vooraf  aangemeld. De door hen ingezamelde kerstbomen konden ze zaterdag 7 januari jl. inleveren op het afvalbrengstation in Havelte of bij de buitendienst van de gemeente in Dieverbrug.

Er is weer enthousiast ingezameld; op die speciale zaterdag werden 1016 kerstbomen ingebracht. Vorig jaar werden ruim 750 kerstbomen ingezameld. De World Servants Dwingeloo/Diever zamelden de meeste kerstbomen in. Voor iedere boom hebben de deelnemende groepen € 1,- voor de verenigingskas/clubkas ontvangen.