Bijna 800 kerstbomen ingezameld

Op zaterdag 6 januari 2018 zijn 776 kerstbomen ingezameld tijdens de jaarlijkse kerstboomactie van de gemeente Westerveld.

Ook dit jaar organiseerde gemeente Westerveld weer een kerstboomactie waaraan georganiseerde groepen zoals verenigingen en scholen konden deelnemen. Dit jaar hadden vijf groepen zich vooraf  aangemeld. De door hen ingezamelde kerstbomen konden ze zaterdag 6 januari jl. inleveren op het afvalbrengstation in Havelte of bij de buitendienst van de gemeente in Dieverbrug.

Er is weer enthousiast ingezameld; op die speciale zaterdag werden 776 bomen ingebracht. Vorig jaar werden 1016 kerstbomen ingezameld door zes groepen. Voor iedere boom hebben de deelnemende groepen € 1,- voor de verenigingskas/clubkas ontvangen.