Drentse finale trefbaltoernooi 2017/2018: Team Stork C van OBS de Storkschool eindigde op vierde plek

Het team uit Westerveld dat het hoogst eindigde tijdens de Drentse finale van het trefbaltoernooi is team Stork C van OBS de Storkschool uit Dwingeloo. In de categorie groep 7 en 8 eindigde het team op de vierde plek. Team de Hackers van OBS de Bosrank won de 'Fair Play' prijs. De Drentse finale werd op donderdag 4 januari gehouden in Emmen.

Voorrondes

In november en december 2017 deden er in Westerveld ruim 300 kinderen mee aan de voorrondes van het trefbaltoernooi. Er werd op sportieve wijze met elkaar gestreden. De winnaars van de voorrondes zijn doorgegaan naar de gemeentelijke finale. De finale van de gemeente Westerveld werd gehouden op maandag 13 december. De winnaars van de gemeentelijke finale waren team Stork 6 (groep 5/6) en team Stork C (groep 7/8) van OBS de Storkschool uit Dwingeloo en team De Hackers (groep 5/6) en team Bosrank 1 (groep 7/8) van OBS de Bosrank uit Havelte. Op 4 januari mochten zij de gemeente Westerveld vertegenwoordigen tijdens de Drentse finale in Emmen.

Uitslagen finale 4 januari

In de categorie groep 5 en 6 eindigde team Stork 6 van OBS de Storkschool op de negende plek. Team De Hackers van OBS de Bosrank is tiende geworden en ging met de 'Fair Play' prijs naar huis. In de categorie groep 7 en 8 eindigde team Stork C van OBS de Storkschool op de vierde plek. Team Bosrank 1 van OBS de Bosrank eindigde op de tiende plek.

Team Stork C tijdens de Drentse finale
Team Stork C tijdens de Drentse finale.